Rihó Krisztián tájékoztatta a Jobbik elnökségét, hogy lemond bicskei elnöki tisztségéről és Fejér megye 7. választókerületének sem lesz a kampányfőnöke, írta közleményében Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője.

A szóvivő szerint Rihó biztos ártatlanságában, azonban nem szeretné nemtelen támadásoknak kitenni pártját, amelyet szerintük az MSZP terrorizmussal próbál azonosítani.

A Magyarok Nyilai elleni nyomozás koronatanúja, Benkő György korábban a Magyar Nemzet szerint azt állította, hogy Rihó Krisztián részt vett a Hiller István üres háza ellen 2007-ben elkövetett támadásban. Szerinte a bicskei elnök ugyan nem lőtt rá a házra, de biztosította a helyszínt a csoport akciója alatt.

Rihót hétfőn azzal gyanúsította meg a Központi Nyomozó Főügyészség, hogy ötven darab 9 mm-es lőszert vett a Magyarok Nyilai csoportnak, és később egy puska beszerzését is felajánlotta.

A Magyarok Nyilai-Hunnia Mozgalom ügyben tizenhét embert gyanúsít az ügyészség, tizenegyen, köztük Budaházy György, a csoport vezetője előzetes letartóztatásban vannak.

Forrás: Index

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása