A versenyünk a gyerekekről szól, 17 éves korig lehet rá nevezni és a Magyar Kempo Szövetség pontszerző versenye. Hagyományainkhoz híven idén is megvendégeljük a hozzánk látogató versenyzőket és minden nevezett versenyző ajándékot kap. A győztes csapatnak a képen látható vándorkupa mellé jégkrém is jár, míg a dobogó további fokaira szorult csapatok tortával vigasztalódhatnak. Tekintettel a jubileumi alkalomra természetesen meglepetéssel is készülünk - erről persze nem beszélhetek...

Szeretettel várjuk évek óta visszatérő és új sporttársainkat, harcművész barátainkat, valamint minden kedves sportszerető érdeklődőt itthonról és külföldről egyaránt.

A verseny szervezői - akik társadalmi munkában végzik tevékenységüket - ezúton is köszönik támogatóink segítségét! Bicske Város Önkormányzata, Bicskei Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Zrt., Port.hu, Spar Magyarország Kft., Shield Security Kft., BalaBit IT Security Kft., valamint helyi vállalkozók és magánszemélyek.

A versenyről további információkat találhatnak a http://bicskekupa.hu honlapon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása