A Bicskei Rendőrkapitányságra éjszaka 22 óra 47 perckor érkezett bejelentés:  Bicske, Prohászka utcában az egyik családi ház tetejét ismeretlenek bontják.
Az ügyelet egyből értesítette a járőröket, akik azonnal a helyszínre siettek. Ott éles zajra lettek figyelmesek, majd az udvarra bejutva azt látták, hogy két személy az épület mögötti üres füves terület felé menekül rohanva. Egyiküket elfogták, a másikat még keresik. 
A rendőrök a ház bejárata mellett találták meg a már megbontott és összekészített vörösrézből készült bádoglemezeket, amiket a páros csavarhúzóval feszegetett le a tetőről. Mint kiderült kerékpárral mentek a helyszínre, és arra akarták rápakolni a lemezeket, melyek értéke mintegy 60.000.- Ft. A rongálási kár azonban ennek majdnem a duplája.  
A 27 éves bicskei férfit – aki korábban különböző bűncselekmények elkövetése miatt már többször volt büntetve - elfogását követően a járőrök előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Társát még keresik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása