- Húsz teniszt kedvelő bicskei és Bicske környéki érdeklődő jött el meghívásunkra - mondta dr. Bourgla Ossamah -, ami örömet szerzett. Azért is, mert mindannyian vállaljuk a havi ötezer forintos pályahasználati díj befiztetését. Ebből az összegből - mondja a BTC korábbi elnöke -, részletekben megfizethető lehet a BTC-nek az a tartozása, mely az üzemeltetői jog megvásárlása miatt áll fenn a nehéz helyzetben lévő klubnál évek óta.

A háziorvos (akinek négy lánya és egy fia is teniszkedvelő) elmondta, hogy "a szakosztálybeli  sporttársakkal nagyobb kezdő összeggel nyitottunk annak érdekében, hogy a szakosztály a 3 teniszpálya környezetét és salakját karbantartsuk, új hálókat helyezzünk felés új vonalakat húzzunk a pályákon." 

- A tenisz szakosztály minden érdeklődőt szeretettel lát, a megalalkulás óta már ketten jelentkeztek - tette hozzá Ossamah doki.

Jó labdameneteket!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása