Minden nap 7-20 óra között lehet játszani. Pályafoglalás, előzetes egyeztetés érdekében a BTC Sportbüfét érdemes felkeresni, vagy telefonon Erdész Ferenc sporttársat, a BTC elnökségi tagját : +36 20 929 0061.

-Teniszedző segítségét is kérhetjük kezdő és haladó szinten - mondta a bicske.infonak Dr. Bourgla Ossamah, a BTC elnökségi tagja -,  a szakember hétfőn és csütörtökön 14 órától vállal edzést.

- A három pálya megújulása a bicskei teniszők összefogásának köszönhető -  tette hozzá a háziorvos.  - A szakosztályba lépéskor mindannyian (kb. 25 játékos) 20 ezer forintot fizettek be, ami  az utolsó fillérig  a pályák megújulására fordítódott. A szakosztály  továbbra is szívesen fogad minden teniszkedvelőt, akik a 20 ezres egyszeri "beugróval" jogot formálnak arra, hogy havi 5 ezer forint befizetésével az egyeztetéseket követően annyit teniszezzenek, amennyit akarnak.

izing

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása