A megyei vetélkedő tegnap 10 órakor kezdődött Székesfehérváron. Mindannyi csapatnak öt feladatot kellett megoldani. (Villáminterjú egy, a szerkesztőségben szabadon választott dolgozóval; plakátkészítés; rövid vers készítése melynek lényege, hogy a Fejér Megyei Hírlap, a csapat neve és három kihúzott szó szerepeljen benne; pletykalánc; villámkérdések megválaszolása; gyufásdobozok keresése a szerkesztőségben, lényege, hogy minél többet találj és a dobozban található képen lévő embert felismerni és nevét leírni.)

Ezeket pontozta a zsűri. A bicskei Szent László Általános Iskola csapata első helyezést ért el. Mindenki értékes nyereményekkel tért haza, egyetlen csapat sem üres kézzel. Hátitáskával, kulaccsal, Emléklappal és a dobogós helyezettek könyvvásárlási utalvánnyal. (Első helyezett: 50. 000 Ft értékű, Második: 25. 000 Ft értékű, Harmadik: 15. 000 Ft értékű utalvánnyal térhettek haza.)

Tehát, a bicskei csapat képviselheti Fejér megyét az országos döntőben, amiben a tizenkilenc megye és Budapest legjobb csapatai vehetnek részt Május 21-22-én, Szolnokon. A vetélkedő, mely inkább a kikapcsolódásra, a bulikra és az új barátok szerzésére ad lehetőséget, két napos lesz. Természetesen innen sem térhet haza egyetlen résztvevő sem üres kézzel. Az országos első helyezett 250. 000 Ft költőpénzt kap.

bicskeifik.eoldal.hu Fotó: Fási László (FMH)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása