Legények a gáton

2010.05.17. 18:17

Az esőzés miatt megnőtt a vízhozam, a patak kilépett jó öreg medréből és sajnos esély van arra, hogy a halastó gátja átszakad. Utakat, utcákat önthet el a víz. .

Ma 18 óra körül a horgászegyesület tagjai, a BTC tagjai, önkormányzati képviselők, a menekülttáboriak  a Polgármesteri Hivatalból és sok más helyről zsákoltak emberek a tóparton, a legkorábban érkezők már reggel hattól ot t dolgoztak. 18 óra tájban első országgyűlési napjáról Bicske polgármestere is megérkezett a tűzoltó terepjárón.

A reggeli órákban bicskei rendőrtisztek is zsákoltak a tűzoltókkal együtt és a mentők is felajánlották segítségüket, bár nekik sem volt könnyű napjuk, mert  szerkesztőségünk információja szerint az autópályán olyan balesetnél mentettek, ahol négy sérültet vettek ki egy autóból a tűzoltók vezetésével.

A Bogya közi házsor mögötti partszakaszon is folyik az árvízvédelmi munka.

Ha valaki segfíteni akar és tud, érdeklődjön a tűzoltóknál: 22 565 306.

BÁRMILYEN KIEGÉSZÍTÉST TUDÓSÍTÁSUNKHOZ SZÍVESEN FOGADUNK.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása