Szemétmentes Pócalja

2010.05.26. 21:07

A Bicske Ifik felkeresett néhány fiatalt közel 30 ifjú környezetvédő közül, akik ott voltak a szemétszedésen, amin négy teherautónyi szemetet szedtünk össze. Ők sem gondolták volna, hogy ennyire megbecsülik munájukat, s még több mint egy év után is alig egy-egy eldobott cigarettacsikk, de szemétkupac vagy hasonlók sehol nem lesznek.  Ahol egykoron - a dögszagtól - befogott orral szedtük a szemetet, ott most táblák figyelmeztetnek arra, hogy ez nem a szemétlerakás helye. - mondták a fiatalok.

Nemrégen egy éves lett a szemétszedés. Ezt persze nagy szerveződések, sikeres minisztériumi pályázatok előzték meg, s persze a fiatalok toborzása sem volt eleinte egyszerű. De az a látvány, hogy újra felszabadult a Pócalja, s sok más terület, nyilván minden fáradtságát megérte a szervezőknek.

Ilyen volt régen, az elszállítás előtt ... (Fotó: Izing Máté)

 

És ilyen most, ugyan ott ... (Fotó: Bicske Ifik - Izing Máté)

Bicske Ifik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása