A járőrök azonnal a helyszínre mentek, a hölgyet akkor már a peron oldalán, a földön hanyatt fekve találták meg. Felszólították, hogy igazolja magát, de a nő – láthatóan ittas állapotban – azt felelte, hogy nincsen nála semmilyen irat, mert aki a vonat alá akar ugrani, az nem hord magával iratot. A rendőröknek még a nevét sem volt hajlandó elárulni és a peronról sem akart távozni. Azt mondta, csak a vonatokat és a csillagokat nézi a sínek közelében.

A nőt végül a rendőröknek felállították, majd adatai megállapítása érdekében előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra.

A 40 éves bicskei asszonyhoz – mivel még a kapitányságon sem mondott le öngyilkossági szándékáról –, mentőt hívtak. A bicskei mentők Székesfehérvárra szállították, a Fejér Megyei Szent György Kórház Pszichiátriájára.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása