A Maglódiak Bicskével kezdenek

BeharangozóDuna 2010. aug. 13. 8:350

A hét utolsó napján Bicskén kezdi meg a Maglódi csapat a 2010-2011-es labdarúgó szezont. Négy év Mátra-csoport tagság után idén már a Budapesti Labdarúgó Szövetség égisze alá tartozó Duna-csoportban bizonyíthat a csapat.

 

Bicske, játékvezető: Kömpf Gy. (Csák J., Kovács P.)

Első ellenfelünk a Fejér megyei Bicskei TC lesz, akik másodikként vívták ki a harmadosztályú szereplést. -Nekünk mindez nem sikerült a másodosztályt illetően.- A hozzánk hasonlóan ugyancsak sárga-kék színekben pompázó alakulat szintén a Duna-csoportba jutó Pálhalma mögött 12 ponttal végzett a másodikként és az MLSZ harmadosztály feltöltésére vonatkozó törekvésének köszönheti a NB III-as tagságát. Az elmúlt években stabil élcsapatként (az előző években a 4. 5. illetve 3. helyen végeztek) teljesítő bicskeiek hatalmas lelkesedéssel készülnek az első mérlőzésükre. A főpróbájuk hozzánk hasonlóan jól sikerült. Míg mi a Tura ellen győztünk, ők a Magyar Kupa selejtezőjében a Vértesacsa felett diadalmaskodtak 4-0-ra.

(www.maglodtc.hu)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása