Mind a huszonhét bicskei képviselőjelölt (köztük a független Dancsi Gyula, a bicskei tetelvíziózás  létrehozója), három-három percig szólhat azokhoz a választókhoz, akikhez beköttetett a bicskei tévé.

A három polgármesterjelölt - Tessely, Dr. Varga, Dr. Facsar -, öt-öt percet kap a választási beszédére, ami politikai hirdetésnek minősül, de nem kell érte fizetniük, ahogy a képviselőjelölteknek sem. 

A jegyző levelével együtt kiküldött megbízott főszerkesztői levél szerint várják a tévébe mind a 30 jelöltet előzetes egyezetetés szerint, akikkel felveszik a három perceket. Ha egy jelölt saját készítésű anyagot akar leadni, arra is lehetősége van.

Három polgármesterjelölt beszél összesen 15 percben, 27 képviselő 81 percben Bicske jövőjéről...

Különben jó kis csönd van Bicskén. Reméljük, nem vihar előtti. Ez a  csönd szokatlan választás előtt. Jó ez így. Ajándék. A XI. kerületben még a Fehérvári utat is lezárták a napokban félórára, mert az egyik polgármesterjelölt pártja éppen plakátot rakatott a villanyoszlopokra. Világos, hogy  a XI. kerület (Budapest talán legnépesebb kerülete) és Bicske City nem ugyanaz, de akkor is jó, hogy minálunk még nem kezdődött el a cirkusz és a választási anyázás. Ne is kezdődjön. Bár a választási neurózis című tünetegyüttes jeleit már fel lehet fedezni itt-ott...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása