Vasárnap - egy időben az önkormányzati választással -, aláírást gyűjtöttek magánszemélyek több bicskei járdáért is, mert azokon egy babakocsit sem lehet végigtolni. A petíciót hamarosan átadják a önkormányzatnak. Remélik, ezentúl nem csak azon járdákat építik teljesen újjá, aminek viszonylag semmi baja. Hanem azokat is, amin nem lehet végigmenni. Még ha azt nem is használják annyian és nem is központi utcák, kényszerítve ezzel a bicskei gyalogost az utcán való közlekedésre.

A járdák borzasztóan rossz minősége évek óta gond, s most mikor lehetőség adódott néhány felújítására, olyanokat is felújítottak, amely járdáknak igazából nem volt szüksége erre. Az igazi gond pedig nem ezeken a helyeken van, hanem például a Csokonai utcában vagy éppen a Gárdonyiban. De még sorolhatnánk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása