Ezek a mondatok a bicskei polgárnesteri hivatal minden dolgozója előtt hangzottak el a polgármesternek választott Tessely Zoltán részéről.

Jusson eszébe olvasóinknak egyes bekezdéseknél az önkormányzati törvénynek az a passzusa, miszerint a település állapotáért mindig minden képviselő felelős.

A beszéd gyanakvó, hatalmát és (még kis sem alakult) tekintélyét féltő ember beszéde, az önmagát gyengének érző ember keménykedése, aki még mindig nincs túl a választási neurózison.

Tanácsunk az alig két éve Bicskén élő Tessely Zoltán stílusa kapcsán Nulla Ft+Áfért/hó összegért a következő, Tatiosz nyomán: “Mikor arra vágysz, hogy észrevegyenek, megértsenek és szeressenek, tudd, hogy a többiek is erre vágynak.” Építs, ne rombolj. Keresd az együttműködést. (ia)

Az állománygyűlés jegyzőkönyve

Főposzton Edvard Munch híres festménye, A sikoly

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása