www.vanbennevitamin.hu

2010.10.27. 21:17


A sikereken felbuzdulva ebben a tanévben úgy döntöttünk, hogy mi is szervezhetnénk egy országos versenyt.
A tanári kar nagy lelkesedéssel vágott a feladatnak: honlapot készítettek, feladatokat írtak, országszerte iskolákat kerestek meg, hogy minél többen részesei lehessenek a megmérettetésnek. Az Oktatási Minisztérium által kiadott pályázaton sajnos nem sikerült pénzt szerezni, így más megoldást kellett keresnünk. Mivel önerő nélkül indultunk, szponzornak cégeket, szervezeteket kerestünk,akik láttak fantáziát a terveinkben, így szívesen támogatták azokat. Volt, aki szállást, volt, aki vacsorameghívást ajánlott fel, mások kalandparkba, kiállításokra szóló belépőket.
A versenyen a 8. 9. és 10. osztályos tanulók jelentkezését várjuk az egész ország területéről, 4 fős csapatokban. A vetélkedő témáját nehéz lenne meghatározni: többek között környezetvédelmi, honismereti, gasztronómiai és helytörténeti kérdésekkel is találkozhattok a fordulók során. A verseny interneten keresztül zajlik majd, ahol az érdekes feladatokon, játékokon kívül beszélgetni (chat-elni) is lehet a versenyzőkkel, illetve a szervezőkkel is.
Azonban, hogy ne csak az iskolai életet gazdagítsuk, a döntőt a bicskei napok keretében szeretnénk megrendezni, mely 2 napos lesz és három helyszínen zajlik majd: a Batthyány-kastély dísztermében, a tanuszodában és az alcsúti arborétumban. Természetesen a rendezvény mindenki számára nyitott, így a versenyzők is szívesen fogadják a szurkoló közönséget.
Aki még nem jelentkezett, november 14-ig megteheti s majd december 6-án a Mikulás hozza az első feladatsort. Mindenkinek eredményes versenyzést kívánunk.

Scháden Dorina

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása