Egy héttel később Esztergomban rendezték meg a Magyar Köztársaság Utánpótlás Kupát, ahová ismét nagy lelkesedéssel érkeztek a gyerekek. Akkora erő és akarat volt bennük, hogy egyedül az esztergomi csapattól kaptak ki (akik már 6 éve játszanak) és így nem kis meglepetésre a Bicskei srácok okt. 23-án Esztergomban a csodálatos 2. helyen végeztek!

Résztvevő gyerekek: Dávid Bálint, Berecz Dávid, Rácz Péter, Vigyikán Vince, Borsodi Gábor, Máger Mihály, Farkas Dávid, Halasi Kristóf

- A srácok nagyon ügyesek voltak, ami annak köszönhető, hogy sok kemény edzésen vannak túl, nem titkolt vágyam hogy a tavaszi diákolimpián szeretném ha az első helyen végeznének, de ehhez rengetek edzésre van még szükség! - mondta el a bicske.info-nak a Bicskei Fiúk edzője, Dudás László Csaba. - Bizony vannak tehetséges gyerekek és szeretném, ha egyre többen lennénk! - tette hozzá.

Ezúton szeretném megragadni az alkalmat hogy toborozzak kicsit!

Várunk minden sportolni vágyó iskolás gyereket hétfőn és csütörtökön vannak az edzések a Bicskei Csokonai Általános Iskola területén. És szeretném a felnőtteket is sportolásra buzdítani. Szintén hétfőn és csütörtökön este 18:00-tól kezdődik a felnőtt edzés!

http://mrgsz.hu/hirek/2010/10/20/eredmenyek-a-diakolimpiarol

Dudás László Csaba
csapatvezető, edző
06-70-348-99-84

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása