A BTC Ifik nagy győzelme

2010.11.06. 09:43

Az első félidőben mi irányítottuk a játékot, korán vezetést szereztünk (szerencsés góllal), de gólhelyzetig csak ritkán jutottunk. Többet birtokoltuk a labdát, de az "utolsó" átadásokba mindig hiba csúszott. Kevés volt az egy csatár a szervezetten védekező Siófok ellen. Találtak egy gólt, kiegyenlitettek.

A második félidőben a szerkezeti átalakítás után már több helyzetet dolgoztunk ki, melyből háromszor is betaláltunk és így megérdemelten győztünk.

A hozzáállással túlnyomórészt elégedett a edzői stáb és a néha kissé gyengébb teljesítmény az új felállás, az új posztokon történő játék hozama lehetett, mely remélhetőleg már most a múlté.

Bicskei TC: Miklós Balázs - Buda Péter, Gulyás István, Németh Zsolt, Szoldáth Dániel - Németh Medárd, Jelinek Zoltán - Percze Sándor, Szép József, Máté Krisztofer - Oláh Kálmán.

Csere: Oláh Kálmán helyett Sándor Dávid, Németh Zsolt helyett Balogh József, Máté Krisztofer helyett Bogdán János és Percze Sándor helyett Friedrich Márk.

Gólszerzők: Oláh Kálmán 2, Percze Sándor és Jelinek Zoltán.

Sárga lapok: Németh Medárd és Gulyás István.

Bakó Tibor, Kackstädter József

Ifjúsági csapatunk legközelebb ezen a héten szombaton, 11 órakor Budafokon lép pályára.

Forrás: bicskeitc.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása