A Csokonai u. 15. és 20. szám alatti ingatlanok problémájával kapcsolatban így tájékozatta a hivatal a bicske.info olvasóját, a bicskei levélírót:

„Az önkormányzat az ingatlanokat a helyi építési szabályzatban tervezett, közlekedési célú terület kialakítása okán vásárolta meg.
A vásárlás óta letelt években több alkalommal is próbálkoztunk az épületek bontásával, költségtakarékosságból elsősorban olyan vállalkozók, vállalkozások bevonásával, akik a bontást anyagköltségen elvégzik. Ezek a próbálkozások sajnos nem vezettek maradéktalanul eredményre.
Az ingatlanok gondozását a város gondnoksági feladatokat ellátó Városüzemeltető Kft, majd a Bicskei Gazdasági Szervezet kapacitásainak figyelembe vételével végzi.
Panaszának beérkezése előtt (előtt! – A szerk.) Tessely Zoltán polgármester elrendelte a bontások előkészítését a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Jelenleg a bontási tervek készítésének árajánlatait várjuk - írta olvasónknak dr. Bondar Klára jegyző

11 fotó és Olvasónk eredeti levele itt látható!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása