Megszakadt a jó sorozat

2011.03.14. 13:05

A pálya használhatatlansága miatt utánpótláscsapataink mérkőzései elmaradtak ezen a hétvégén,és majd későbbi időpontban kerülnek magrendezésre.
Az eddig remek sorozatot produkáló első csapat a fenti okok miatt Felcsúton, az egyik műfüves pályán fogadta a Dunaharaszti csapatát. Baljós előjelek, Tóth Robi lebetegedett, Márk még csak a félidőben próbálkozott a felső kapufa eltalálásával  K Ricsinek pedig nem működik a jobb keze,kulcscsont törés miatt . Hogy azért mégsem legyen minden gömbölyű, Bezerédi egy kemény belépő után még az első félidőben el kellet hogy hagyja a pályát.
A szokásos nézőszám mellett a

Bicskei TC: Rigó - Gáll,Szentjobbi,Papp,Kőbányai L,Boros,Matlári,Varga D,Bartha G,Bezerédi,Bartha P. összeállitásban kezdett csapatunk.

Dunaharaszti MTKSzappanos - Ladics, Rétsági, Ughy, Riba, Füzi, Szemán, Kaszai, Patkó, Dabasi, Nánási.

összeállításban kezdte a meccset,

Az eső lehetőség csapatunk előtt adódot, .Szentjobbi hosszan előre ívelt labdáját Bartha Peti lekezelte és ezzel máris gólhelyzetbe került de még egyet igazított és újabb cselre kényszerült. Ekkor már szerelték a vendégek védői, ahol a tudósító állt onnan nézve szabálytalanul, a spori viszont nagyvonalúan továbbot intett.

A 18. percben Nánási még rosszul vette át a labdát,de néhány perc múlva góljának örülhetett. Baloldali szögletet Füzinek gurítottak,aki beívelt és a hosszúra nőtt csatár fejjel a kapu ba csúsztatott 0:1. Ment előre csapatunk,de csak egy elrontott Szentjobbi szabadrúgásra tellett. Nem úgy a vendégek.  Az előre ívelt labdára Patkó csapott le a lest reklamáló védők közt és a kifutó Rigó nem volt akadály 0:2.
Az igen rosszul sikerült első félidő után nagyon borulátó volt a hazai szurkoló tábor. Nem látszott a csapaton a  tűz, fantáziátlan, lassú volt a játék.

A mély növésű játékvezető sem aratott osztatlan sikert működésével. No de reménykedtünk a jobb folytatásban.
Sajnos a második félidő úgy kezdődött, ahogy az első végződött, Füzi hozta helyzetbe Kaszait, Rigó azonban a helyén volt.
Ezután Boros egy lövést, Dani pedig egy szabadrúgást rontott el, Bartha Peti egy helyzetecskéig jutott ami csúnyán mellé ment. A 73. percben Varga a Zsolt szépen húzott el a baloldalon,jól sikerült beadására senki sem érkezett, így oda lett a lehetőség. Néhány perccel később Boros Zoli a jobb oldalt húzta meg, a beadás is jó,  Szigeti jól érkezett a lövése viszont katasztrofálisra sikeredett, így az eredmény nem változott. Újabb néhány perc elteltével Varga Zs. ismét remekül adott be a helyzetet ezúttal a közben az újonc Matlári helyére beálló Szőke hibázta el. Varga Zsolt a második játékrészre állt be az ezúttal halovány teljesítményt nyújtó Bartha Geri helyére. Az utolsó percekre sűrűsödtek az események előbb Levi megpattanó lövése, majd az igen agilis 23-as, Dabasi,helyzete okozott ellentétes izgalmat. Szentjobbi Pistának sikerült egy szabadrúgása,aminek mentéséhez komoly kapusbravúr kellet. A lefújás előtti pillanatokban ismét Dabasi hozta kihagyhatatlan helyzetbe a vendégeknél csereként beállt Varga Cs-t, Rigó viszont a nap védését bemutatva mentett. A játékvezető a plusz 2 perc elteltével véget vetett a találkozónak.
Az igen gyenge teljesítményt hozó első félidő után javult a csapat teljesítménye gólba vagy gólokban azonban ez nem mutatkozott meg. A csatárjátékban javulásra van szükség ,mert bizony az igen gyengére sikeredett, bár a középpálya sem brillírozott. Javítási lehetőség jövő héten Budafokon, reményeik szerint a mai hiányzókkal erősödve.

Forrás: Bicskei TC

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása