A 42 éves alpolgármester holttestére szombaton bukkantak rá. A rendőrség megállapította, két lövés az áldozat melltájékon érte, egy golyó a lábába fúródott - írja a Transindex.ro a román mediafaxra hivatkozva.

A rendőrség kizárta az öngyilkosság lehetőségét. A lövéseket közelről adták le, mert a töltényhüvelyeket a holttesttől másfél méterre találták meg. György István, Alfalu polgármestere úgy nyilatkozott, Csalát lemészárolták, de nem gyanakszik senkire.

A borzonti szomszédok szerint Csala péntek délután érkezett meg a hétvégi házához. Később több fenyőfacsemetét szállítottak be neki, az alpolgármester segített a lerakodásban. Nem sokkal ezután több, a környéken megszálló marosvásárhelyi fiatal fegyverlövést hallott. A fiatalokat a rendőrség az éjszaka folyamán hallgatta meg.

Index

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása