A világot (természetesen) a magyarok mentik meg az ufók inváziójától Pumi egységekkel. Finom humorral, iróniával  megírt regény ez.

"Izing Róbert első könyve az utóbbi idők legremekebb magyar science-fiction regénye, amelyet nemcsak a műfaj rajongói fognak élvezettel kézbe venni, hanem azok is, akik szeretik a parádés ötleteket, a pörgő cselekményt és nem utolsó sorban az ellenállhatatlan humort. A történet szerint bekövetkezik a régóta rettegett világvége. Egyszer csak Manhattan felett megjelennek az idegenek, majd annak rendje s módja szerint szét is lőnek mindent. A bolygót csak egy kis jelentéktelen nép - a magyarok - tudják megmenteni, ezért hamar meg is kezdődik a Pumi egység űrhajóinak gyártása. A Támadás az űrből! elragadó humorával és nagyszerű jeleneteivel egy végsőkig izgalmas regény, mindenkinek ajánljuk."

agaveblog.hu

A Nagy Károly Városi Könyvtárban készülő könyvbemutató időpontját később hozzuk, a könyv minden bizonnyal megrendelhető a bicskei könyvesboltban is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása