Dobogón a BTC!

2011.05.03. 18:01

 

Az egykor szebb napokat látott dorogi stadion lelátóján két öreg úr beszélgetett, miszerint valaha azt se tudták milyen csapat az, hogy BTC, most meg itten ők lennének az esélyesek? A BTC valóban esélyesként utazott Dorogra és a fiúk hozták is a papírformát.Az ősszel egy flúgos meccsen 4-3-ra a dorogiak győztek és vitték el a három pontot Bicskéről.

Dorog FC: Vereckei - Kopányi, Faragó, Sztranyovszky, Bedő - Spáth, Papes, Kovács, de Carvalho - Nász, Szabó.

Bicskei TC: Rigó - Tóth, Gáll, Papp, Kőbányai L. - Boros, Varga D., Matlári, Szentjobbi - Szőke, Bartha P.

Gyülekező viharfelhők közepette indult útjára a labda. A bicskei B-közép az első perctől buzdította a csapatot. A hazaiaké az első helyzet, Szabó el is lőtte balról, a hosszú sarokra, de Rigó szögletre ütötte a lövést.

A 20. percben Szentjobbi játszott össze Kőbányai Levivel a bal oldalon, végül Boros lőtt és a labda a bal kapufa tövén csattant. A túloldalon egy erőtlen fejes után Varga Dani még a fejét is lehúzta, hogy Rigónak jó legyen, de egy fűcsomón megpattanó labda kis híján megtréfálta a bicskei kapust.

Újabb mintaszerű bicskei akció története, Szőke passzolt Vargához, aki Borost indította a jobb oldalon, Zolika önzetlenül tovább passzolt, de Bartha nem érte el. Nagy ziccer volt. Motiváltan játszottak a fiúk és a folytatásban eredményesen is.

A 40. percben Boros maradt a földön az oldalvonal mellett ápolni kellett. Az ápolás a partvonalon kívül folytatódott, Szentjobbi végezte el a szabadrúgást és a nagyszerűen középre szálló labdára Szőke érkezett a hosszú oldalon és a kapuba fejelt. 0-1.

Boros nem tudta folytatni, a szünetben Kőbányai Ricsi váltotta. Szentjobbi a jobb oldalon folytatta.

Az 53. percben Matlári hozta fel a labdát, jobbra passzolt Szőkéhez, aki középre adott, a kapus összefutott a bekkel, érkezett Kőbányai Ricsi és köszönte szépen, az üres kapuba bólintott. 0-2. Megzavarodtak a hazaiak, Szentjobbi szögletére B.P. robbant be az ötösre, kapura fejelt, de Vereckei kitolta a léc alól.

A felhők megérkeztek és hatalmas felhőszakadás kezdődött, egy pillanatra úgy tűnt félbeszakad a derbi. A B-közép az esőben is tovább szurkolt és nagyszerű hangulatot teremtett.

A nagy eső mintha minket zavart volna meg, a hazaiak átvették a játék irányítását, a BTC visszaállt.

Kapu előtti kavarodás végén Rigó védett nagyot. Nem sokkal később Sándor lépett ki a védők közül, de a kifutó Rigó mellett mellé gurított. Következő hazai támadás végén Nász nézte meg a rövid alsó sarkot, de Rigó szögletre tolta a labdát.

Az utolsó tíz percben Schróth Lajos kihasználta cserelehetőségeit, Bartha Péter helyett, Bartha Gergely és Szőke helyett Szigeti is pályára lépett.

A végén még az előrehúzódó Faragó pattogós kapáslövését védte Rigó - sokat nem látott belőle -, de az eredmény már nem változott.

Jó játékkal sikerült hozni a mérkőzést. és a Bicskei TC ezzel a győzelemmel dobogós helyre ugrott a tabellán! Gratulálunk!

Utánpólás csapataink Törökbálinton léptek pályára. Az U-19 Szoldáth Dániel vezető gólja ellenére 4-1-re kikapott.

Az U-17 is vezetett Klopfer Áron góljával, ők 2-1-re kaptak ki.

Az U-13-asok hazai pályán szenvedtek 3-0-ás vereséget  a pusztaszabolcsi fiataloktól.

A Bicske II. Dinnyésen játszott 1-1-es döntetlent, a gólszerző Apostagi Tamás volt.

bicskeitc.hu

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása