A bicskei Jobbik közleménye

2011.06.02. 23:19

 

"Sajnálattal vettük tudomásul, hogy Bicske város vezetői idén nem emlékeznek meg hazánk egyik legsötétebb tragédiájáról, a Trianoni békediktátumról. Nem tudjuk, hogy ez szándékos provokáció részükről a valódi jobboldal felé,vagy csak egyszerű feledékenység.

Tavaly május 31-én a Fidesz által uralt parlamenti patkó  nagy többséggel elfogadta a nemzeti összetartozásról szóló törvényt, melyben június 4-ét  nevezte ki emléknapnak.

Nekünk nem kellett törvény ahhoz,hogy minden áldott évben sajnálattal emlékezzünk meg erről a sorscsapásról, vannak viszont olyan városvezetők akiknek a törvény sem elég.

A bicskei JOBBIK Június 4-én délelőtt 10 órakor vár minden emlékezni vágyó embert a református templomkertben, az Országzászlónál. Ott a helyünk.

 

Jobbik (Bicske)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása