Egy utánfutó utóélete

2011.06.20. 13:15

Az általa ellenőrzés alá vont sofőr járművével egy utánfutót húzott, amelynek kapcsán több kétely is megfogalmazódott az egyenruhásban…

A rendőr zászlós a 1104-es utat a Galagonyás dűlővel összekötő úton figyelt fel a járműszerelvényre. A Suzuki Ignist egy bicskei férfi vezette, azonban az is kiderült az intézkedés alatt, hogy a Suzuki által húzott utánfutó iratait a sofőr nem tartotta magánál. Ennél azonban nagyobb baj volt az, hogy a nyilvántartásban az ominózus utánfutó sem rendszám, sem alvázszám alapján nem szerepelt. A felmerült kérdések tisztázása végett a 41 éves úrvezetőt járműszerelvényével együtt a rendőrkapitányság épületébe állította elő a zászlós.

Az utánfutó tüzetesebb vizsgálata során még olvashatóbbá vált az alvázszám és így derült ki a hozzá tartozó rendszám is. A rendszám alapján újabb érdekes tényre derült fény, jelesül arra, hogy az utánfutót még 2009. októberében ismeretlen tettesek Budakesziről lopták el, ami miatt a Budaörsi Rendőrkapitányság azóta is körözi.

Az ellopott-megtalált utánfutó ügyében indított büntetőeljárást a Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói tovább folytatják.

Székesfehérvár, 2011. június 20.

R. Szabó Ágnes

FM RFK szóvivő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása