Két óbarok-nagyegyházi férfit állítottak elő a rendőrök tegnap este a Bicskei Rendőrkapitányságra. A 20 és a 26 éves férfiakat ugyanis azzal gyanúsítják, hogy június 06-ára virradó éjszaka az egyik óbaroki játszótérről elloptak egy gyerekhintát, valamint az annak működéséhez rendszeresített két pár horganyzott láncot. Előállításukat követően mind a kettőjüket kihallgatták, majd szabadon engedték.

Éjfél után tíz perccel vontak ellenőrzés alá a bicskei rendőrök egy Opel Astra gépkocsit Bicske, Erőmű tónál. Az autóban tartózkodó két férfi igazoltatása után az autót is átvizsgálták, aminek csomagtartójában 22 darab 10*20 cm-es térkövet találtak, amiről kiderült, a tóhoz vezető úton lévő főbejárat mellől tulajdonították el. Értéke mintegy 4 000 Ft.

A térköveket a rendőrök lefoglalták, majd a 25 és az 54 éves férfiakat előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol megindult velük szemben a szabálysértési eljárás.

FMRFK

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása