Betörés a Spar-ba

2011.07.27. 15:56

Július 23-án 01 óra 20 perckor érkezett a bejelentés a távfelügyeletet ellátó cégtől, a bicskei rendőrök néhány perc múlva a helyszínre érkeztek – mondta el a bicske.info-nak R. Szabó Ágnes szóvivő, a Fejér Megyei Rendőr Főkapitányság Sajtószolgálatának munkatársa.

- A helyszínre érkező kollégák rögzítették, hogy a tettes(ek) a fotocellás bejárati üvegajtó jobbszárnyát a mellette elhelyezett fém szeméttartóval törték be – tette hozzá.

Az eladótérbe hatolva 600 ezer forintos kárt csináltak és 200 ezer forint értékben, főleg alkoholos italokat zsákmányoltak. A bicske.info úgy tudja, hogy a nyomozati felderítést nem segítik biztonsági kamerafelvételek sem az áruházon belül, sem Bicske kellős közepén.

A Spar munkatársai hajnali háromkor romeltakarításra érkeztek a munkahelyükre, hogy szombat reggel nyitni tudjon a közkedvelt áruház - értesült lapunk.

A helyszínelők rögzítettek nyomokat, azt azonban az ügy felderítése érdekében nem árulta el a rendőr-főkapitányság munkatársa, hogy sikerült-e ujjnyomokat dokumentálni.

A FMRFK Sajtószolgálata arra kéri a bicske.info olvasóit is, bárkinek bármilyen információja, sejtése van ebben az ügyben, mondja el a Bicskei Rendőrkapitányságon személyesen vagy telefonon.

I.A.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása