Magyarország nem Honduras!

2011.08.04. 17:20

A világbajnokságon részt vett valamennyi magyar pólós díszes oklevelet kapott, amelyen elismerik kiemelkedő teljesítményét, a sanghaji vb-n elért negyedik helyezést. A dokumentumot a FINA elnöke is aláírta. Apró szépséghiba, hogy a játékosok nevére kiállított oklevélen Magyarország neve helyett ez szerepel: "The Republic of Honduras". Kivétel nélkül mindenkién.

Ez új távlatokat nyit, hiszen mi növelné jobban szeretett sportágunk elterjedését a világban, mint hogy háromszoros olimpiai bajnokok egycsapásra közép-amerikai ország színeiben aratják sikereiket. Nyilván persze ezzel ugrott a már zsebünkben érzett olimpiai kvalifikáció, de sebaj, majd drukkolunk ezerrel Hondurasnak a londoni játékok alatt.

A FINA számára kevéssé ismert nevű sportolók (Biros, Kiss Gergely, Szexi - ahogy Szécsit nevezni szokták bemutatáskor a spanyolországi tornákon -, valami Madaras, meg az amúgy is túlontúl sok Varga) szíveskedjenek alkalmazkodni a sportág vezérkarának szeszélyeihez, tanuljanak spanyolul, ismerkedjenek meg behatóan a közép-amerikai ország történetével.

Azért egy kis esélyt még hagyjanak meg nekünk, magyaroknak, hogy egyszer majd újra szurkolhatunk kedvenceinknek.

www.vlv.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása