Ingyen tankoltak…

2011.08.11. 10:22

Fizetés nélkül távozott az M1-es autópálya mellett lévő töltőállomásról járművével egy szlovák rendszámú BMW sofőrje. Mindez szerda délelőtt történt. Este Bicske 1-es számú főút mellett lévő kút kezelője tett hasonló tartalmú bejelentést. Egy szürke színű Suzukis tízezres kifizetetlen számlát hagyott maga után…

Szerda délelőtt az M1-es autópálya 43. km szelvényében található benzinkút kezelője kért segítséget, mert ismeretlen személy fizetés nélkül távozott. Az ismeretlen sofőr húszezer forint értékben tankolt a szlovák rendszámú BMW7-be, majd Budapest irányába elhajtott.

Este az 1-es számú főút mellől telefonáltak egy töltőállomásról a Bicskei Rendőrkapitányság ügyeletére, mert egy szürke színű Suzukis fizetés nélkül távozott. Tízezer forintos számlát hagyott maga mögött.

A bejelentések nyomán megállapítást nyert az ügyben érintett személyautók forgalmi rendszáma, így azok ismeretében keresi a sofőröket a rendőrség.

FMRFK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása