A nagylány gyalog jár át Mányra reklámanyagot terjeszteni, bodzát szed, pénzük semmi, nagyon régen ettek rendesen. A Bicske.info a segítséget kérő jószívű Olvasónak Vásárhelyi János úr, továbbá a Családsegítő és a bicskei szociális csoportjának telefonszámát adta meg (bár az utóbbi két intézményben már tudhatnak erről ügyről) továbbá a Katolikus Karitász, a Református Egyházközség, az Evangélikus Közösség, a Bicskei Hit Gyülekezet, a bicskei Baptista Gyülekezet nevét vetettük fel.

Részlet Olvasónk leveléből:

"Ismerek egy kislány (nem is olyan kicsi 13 éves), akinek a szülei nagy marhaságot csináltak, apa előzetesben, anya háziőrizetben!

Pénzforrásuk nulla, a családi pótlék és az anyasági ( mert összesen három gyerek van), az elmegy a lakáshitelre, a villanyt hol kikötik, hol van, akkor a szomszéd lakásból hosszabbítón kapnak áramot.

A lány újságot hord, bodzát szed és esténként egy helyi vállalkozó a boltjában megmaradt péksüteményt kapja, ha jut valami rá, akkor jut, ha nem akkor magában eszi a zsömlét, főt, meleg ételt szerintem hónapok óta nem láttak!

És a legnagyobb dolog, hogy kezdődik az iskola, egyetlen füzetük ceruzájuk nincs!

Nem tudom, hogyan tudnék nekik segíteni, azon tanakodunk itt felnőttek napok óta, hogy lehetne javítani a helyzetükön, az amit adni tudunk ruhanemű, élelem nem olyan sok szerintem 3 gyerek számára." - zárta sorait bicskei Olvasónk.

A bicske.info erre a címre/telefonra várja felajánlásaikat és vagy elmegyünk érte, vagy megbeszéljük, hogy a legjobb:

info@bicske.info, izingantal@index.hu - 30 594 6653

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása