A költözés hátterében az állhat - szemben a lejjebb olvasható belinkelt ünnepi hangvételű tudósítással  -, hogy a Hősök terén álló épületben járási hivatalt akarnak működtetni, ezért fosztották meg a közoktatásban ténykedő Vajdát a főutcai épülettől.   

A zeneiskola korábbi épülete, az egykori községháza feltételezésünk szerint a járási hivatal épülete lesz, melyben valószínűleg Tessely elnököl, s ha ez valóban így lesz, vígasztaljon minket, hogy a jelenlegi szabályok szerint  Bicske polgármesteri pozíciójáért nem indulhat járási elnökként és a pletyka szerint nem is akar polgármesternek indulni.

Ám ezt  a fenn vázolt gigakönnyítést, Tessely Zoltán polgármesternek való "el nem indulását", a laikus és nem bicskei vezető elköszönését csak akkor higgyük el, ha látjuk, ne ringassuk bele magunkat túlságosan.     

Parlamenti képviselő akkor lesz, ha a 377-ről 200 fősre csökkentett házba befér. Nem valószínű, bár szorgalmasan átjár a Puskás Akadémia büféjébe, ahol a sajtos szendvics is kitűnő. 

A politikai garnitúra utánpótlásának játéktere, a hatalom másodosztálya és nevelőintézete az önkormányzati képviselőség. Csatorna, melyen keresztül pozíciókkal és így pénzzel látják el a pártok közkatonáikat, akik a magyar településeken, így nálunk vannak próbára téve. Ezért kell önkormányzatból 3200. Budapestre például 24. Az önkormányzatok létszámát valamennyi választás előtt radikálisan csökkenteni készülnek, majd a voksolás utáni napon, varázsütésre lekerül a téma a napirendről. 

Ha nem fér be a parlamentbe, akkor viszont mint "megbízható elvtárs" kárpótlásul hivatalt kaphat, hiába is köztudott Bicskén gyenge teljesítménye.

  Részletek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása