Október 15-én Bicske városában civil kezdeményezéssel jótékony célú futóversenyt és egész napos programot szervezünk.

A vezető szervező, Hillebrand Dóra, családja okán érintett az ügy sikerében. Tartsunk velünk mi is, legyünk mellettük. Kerékpárral is részt lehet venni a megmozduláson.

Az alábbiakban a szervezők felhívása olvasható:  

Célunk, hogy segítsük egy izomközpont létrejöttét. Ezt munkát már a Gyógyító Jószándék Alapítvány megkezdte és hozzájuk csatlakoztunk. Az izomközpont lényege, hogy a Duchenne és más típusú izomsorvadásban szenvedő gyermekek egységes ellátást kapjanak. Mindenki, a számára legjobb terápiában részesüljön és a kis betegeknek ne kelljen kórházról-kórházra vándorolniuk, hogy hol melyik problémájukat tudják éppen kezelni. http://www.treat-nmd.hu/izomcentrum

 
A futóversenyen együtt futunk a kerekesszékes gyerekekkel, hogy ők is részesei lehessenek a versenynek. A Magyar Kempo Szövetség állt mellénk, így az izmosok, segítik az izmosokat. Rendezvényünk neve: I zoom.
Futóversenyünk 10 órakor a felcsúti Puskás Akadémiáról indul és 8,1 km a táv, majd Bicske felé haladva a 100-as úton csatlakozunk be a bicskei útra. A kevésbé edzettek itt a 4.2 km-es távra csatlakozhatnak, majd a településre érve a kisebbek is futhatnak velünk 1 km-t. Nevezési díj a 8.1 km-es távra 1000 Ft. A nevezési díjat a következő számlaszámon lehet befizetni előzetesen:
 
Nevünk: Gyógyító Jószándék - DMD- Izombeteg Gyermekek Alapítványa
 
Címünk: 1015 Budapest, Csalogány u. 6-10.II/66.
 
Telefon/Fax: 06-1-201-1884
 
Adószám: 18109726-1-41
 
Bankszámlaszám: 10300002-20162043-00003285
 
Kérjük a megjegyzés rovatban tüntesse fel: I ZOOM nevezési díj.
 
 
A 4. 2 km-es és az 1 km-es távra a nevezési díj adomány. Egy kg kenyér ára.
A város központjába érkezünk, ahol 13 órától koncertekkel, bemutatókkal várjuk a város lakosságát. Fellépők: Rock Island, Tatros együttes, Bicskei Fúvószenekar Egyesület, Kempo bemutató, görkoris bemutató, Gamblers együttes, játszóház és arcfestés.
 
A bicskei Pizzafaló Étterem előzetes bejelentkezés alapján menüt biztosít 700 Ft-ért. A menü: csontleves, rántott hús és rizi-bizi. Üzletvezető: Papp Istvánné
Mobil: +36 (30) 9570 - 477
e-mail: pizzafalo@externet.hu
Étkezési igényetek kérlek jelezzétek előre, mert szombati napon nincs menü lehetőség, csak a rendezvény miatt.
 
 
.
Üdvözlettel: Hillebrand Dóra
hillebrand@obaroknet.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindezt áprilisban fogják megtartani - tájékoztatott bennünket Dóri, a szervező
süti beállítások módosítása