Ellopott takarófedél

Címkék: uszoda

2011.11.06. 13:40

 Ez a lámpaoszlop a Batthyány utcáról a Bicske Tanuszodához bevezető út menti járdán található. Egy Olvasó hívta fel a Bicskei Szó figyelmét arra a balesetveszélyre, amit a lefeszített és ellopott takarófedél hiánya okoz.  Javasoljuk, kérjük a város azonnali intézkedését gyermekeink érdekében is.       

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyszer már léptek a megoldás felé... körbetekerték átlátszó fóliával.. ami mondanom sem kell, két nap alatt már nem is volt ott. Reméljük, baj sosem lesz ebből.
Erre az életveszélyes helyezettre már tavasszal felhívta a vezetés figyelmét az ÉLHETŐBB VÁROSÉRT MUNKACSOPORT ,akkor fóliázták le ,amit mondanom sem kell ,hogy minden csak nem megoldás.De mit várunk ettől a vezetéstől,legyen az a városban illetve az országban tomboló diktatúra
süti beállítások módosítása