A Bicskei Szó most fogadott hozzászólása megemlékezésünkhöz oly aktuális és emberi, hogy itt is közöljük. Írójának, Angyal Ferenc úrnak, ezzel is köszönjük sorait.  

 

"Réges-régi (1961) volt tanítványként, osztálytársaim nevében is, szeretettel és fájdalommal búcsúzom a világ legjobb lelkű matematikatanárától,aki annyiszor megbocsátotta felkészületlenségünket,hanyagságunkat. Ott leszünk a temetésén,elkisérjük utolsó útjára. Dupla szomorúság,hogy aznap hunyt el,amikor elsős osztályfőnökünk,a gimnázium magyartanára, Ágoston Imréné (Vörös Anna) temetésén vettünk részt.Mindkettőjükre hálával emlékezünk.Amit tanítottak nekünk,bizony már megkopott az évtizedek alatt,de amire neveltek,az Emberség, örökre megmarad és továbbadódik.

Isten nyugosztalja drága tanárainkat!

Dr. Angyal Ferenc

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása