Kapcsold az ötödik sebességet

Címkék: tessely

2011.11.25. 19:30

 Javasoljuk Tessely "Munkahelyteremtő" Zoltánnak, hogy amikor Budapestre jár a parlamentbe, saját autóján menjen, ne a városén, hiszen az országgyűléstől megkapja a rávaló pénz négyzetének a négyzetét, mármint a költségtérítést, amit más egy hónap kemény munkáért sem kap. 

Javasoljuk a saját kocsit vagy bármi mást, de ne a városét - akkor is, ha a megyében utazik, választókörében.  

Bicskének van egy forgalmi rendszámát illetően JPH betűsoros Ford személykocsija. Ezt korábban a város alkalmazásában álló gépkocsivezető vezette. Őt Tessely "Munkahelyteremtő" Zoltán távolította el állásából másokkal együtt, hogy maga köré felvehessen többször annyit keresőket.

A hivatali sofőr a bicskei viszonyokat valószínűleg jobban ismerte, mint főnöke. Kedvelték, megbíztak benne, szerették segítőkészségét és pontosságát. Ez a kocsi ugyanis nemcsak a polgármester használatában állott, hanem voltaképpen minden bicskei intézmény vagyis minden bicskei polgár szolgálatában. Minden intézmény jelezhette igényét feladatmegoldás érdekében.

Eddig.     

Bicske Csabdin élő polgármestere, a három titkárral dolgozó Tessely Zoltán azonban magához ragadta e kocsit is. 

Saját tulajdonú, új beszerzésű autóján érkezik a szomszéd faluból a városháza elé, aztán átszáll a város kocsijába?

Nincs kizárva.         

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

De gondolom az útiköltség támogatást országgyűlési képviselőként felmarkolja a saját kocsijára!
süti beállítások módosítása