Megszűnik a bktvweb

2012.01.09. 13:16

 Mint ahogy azt olvasóink a fejlécben hetek óta olvashatják, január 10-ét követően a freeweb csak azoknak az oldalaknak biztosít tárhelyet, akik áttérnek az új, host szolgáltatásra. Ez egyben azt is jelenti, hogy a tárhelyért fizetni kell.

 
Főként e tény következményeként hírblogunk (a bktvweb) január 10-én megszűnik. A fizetőssé válás mellett megszűnésünk oka az is, hogy az elmúlt közel fél évben drasztikusan csökkent látogatóink száma. Nehezebbé vált a hiteles információkhoz való jutás és az is igaz, hogy sokkal kevesebb idő jut a friss hírek „beszerzésére”, közzétételére.
A felsorolt tények teszik szükségessé, hogy a 2007. november 6-a óta működő hírblogunk befejezze működését.
Köszönjük olvasóink érdeklődését és a hozzászólók véleményeit. Ajánljuk figyelmükbe továbbra is a Bicskei Szó hírblogot, amit a www.bicske.blog.hu címen érhetnek el.
 
bktvweb – Dancsi Gyula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása