Szerencsére nem kell sem a BTC-nek, sem a Bicskei Szónak gyertyával keresnie a korabeli fényképeket. Ezt a dokumentumot (egy másikkal együtt) Juhász János úrtól kaptuk, aki a BTC szakosztályvezetője és elnöke volt a 70-es években.

Kérésünkre Venczel József, a BTC elnökség felügyelő bizottságának tagja és Juhász János mondták tollba a képen látható csapat névsorát.

A fotó a hátoldali feljegyzés szerint 1972. szeptember 17-én készült Börgöndön. A Bicskei TC legénysége a Szondi SE-vel csapott össze és idegenből egy gólos győzelemmel tért haza csapatunk.

Góllövő: Gyalogh János

(Ahogy ma kiáltja kórusban a mai BTC B-közép minden gólszerzésünket és remek bicskei mozdulatunkat követően - visszaszámlálás után: Három-kettő-egy: "Szép volt Jani! Köszönjük! - teszik ezt meg képletesen közel 40 évvel Gyalogh gólja után.)     

 Álló sor balról jobbra: 

Rajnai Gábor, Csáky Dezső, Nitti Gyula, Leitgib János, Bokros József (Füles), Téglás Sándor, Prockl Jenő, Juhász János

Guggoló, középső sor : 

Izing Ferenc (Rike), Gyalogh János, Horváth Gyula, Lakatos (Edu), Weigl János

Első sor:

Keller Péter, Vincze László (Cine), Komlós Lajos, Hajas Ferenc   HAJRÁ BICSKE! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása