XI. Juhász Ferenc Emlékverseny és Nyílt Kempó Világbajnokság,    Tököl 2012.02.3 – 05.

Mesterem elmékére létrehozott verseny, mindig is fontos volt számunkra.. Szűkös anyagi körülményeink miatt, csak pár versenyzőnek tudtuk megadni a részvétel lehetőségét.

 Pénteken a küzdelmi versenyszámokra való mérlegelés és a technikai versenyszám

 Kristek Szabolcs az egyéni formagyakorlat versenyszámban indult. Tizenegyen voltak a divíziójában, s nagyon erős volt a mezőny. Szabi bégül a negyedik helyezést érte el, alig pár tizeddel lemaradva a dobogóról

Piros Erik is e technikai számban indult, egy másik csoportban. Erik, színvonalas formagyakorlata , a dobogó 3. fokára lett elég, s ez nagy öröm, mivel itt is nagy volt a rivalizálás.

Szombaton, ismét várt a tököli sportcsarnok, a küzdelmi versenyszámokkal folytatódott a háromnapos rendezvény.

Light contact küzdelmi számban először Piros Patrikot szólították.

A mi fiúnk remek küzdelmekkel jutott el a döntőig, ahol egy ózdi MMA – s ellenfelet kapott. Patrik okos taktikával, fegyelmezett, és sportszerű küzdelemben egyértelmű pontozással győzte le ellenfelét és lett ezzel csoportja legjobbja!

A Csikare kurabe, küzdelmi szám, ami egy igen összetett küzdelmi forma, embert próbáló feladat elé állította a versenyzőinket. Erik, sajnos egy erősebb ellenfelet kapott, és veszítette el első meccsét, de , vigasz ágon még a 3. helyért versenyben maradt. Begyújtotta a rakétákat, és villantak a lábai, hatalmas küzdelmek árán, sikerült a dobogó legalsó fokára feljutnia.

 Kristek Szabolcs, este, 6 körül jött, sorra, de , márt 3 szor melegített be, mivel jelezték, , hamarosan az ő csoportja következik. Végre ez a pillanat is elérkezett. Izgatottan, mentünk a pást szélére, Bezzeg ő higgadt, volt és teljesen a rá váró feladatra koncentrált. Mindegyik ellenfelét, sikerült legyőznie, s ezzel Mány településnek is lett egy Világbajnok lakosa.

A Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület maroknyi, de annál eredményesebb csapata, ismét bebizonyította, érdemes rá figyelni, s városunknak ismét öregbítette hírnevét.

 A szervezők által adott néhány információ a versennyel kapcsolatosan:

15 ország

400 versenyző

650 leadott nevezés

67 csapat

27 harcművészeti irányzat.

Ebből egyik a DHKSE Bicske csapata, volt.

Megragadva a z alkalmat, szeretnék köszönetet mondani a segítőknek, barátoknak, sporttársaknak, akik nélkül ez a szép eredmény nem jöhetett volna létre.

Továbbá kérek, minden jó szándékú embert, hogy lehetőségeihez képest segítsen, egyesületünket, mivel nem vagyunk kiemelt labdajátékot űző egyesület, így sokkal kevesebb esélyünk van támogatót találnunk. Eredményeink, hitünk, és tenni akarásunk immár közel 30 éve töretlen, s szeretnénk, hogy minél több gyereket, tudjunk hasonló élményekhez juttatni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása