Bicskei Harcosok sportsikerei

Címkék: sport kempo

2012.03.19. 10:20

Jó látni, hogy beérik a munkánk gyümölcse - írja Kornély György edző közleményében -,  de a legfontosabb,h ezek a srácok jó EMBEREK lesznek. Iskolai visszajelzések alapján javul a magatartásuk és a tanulmányi eredményük is - összegzi Kornély György edző.

 

Raffael Balázs Bicskei harcosok Kornély dojo light contact negyedik helyezés Chikare kurabe 2! helyezés.Tátrai Torda Szabolcs Felcsúti Harcosok Kornély Dojo light contact 2 helyezés, Chikare Curabe 2 helyezés.Felkészítő edző Sensei Kornély György Bicskei Harcosok Kempo HSE Mad Max Dojojának 5 indulója 9 érmet szezett. Ódor Lili 1 bronz és 2 ezüst éremmel, Ódor Erik 2 ezüst éremmel, Purcsel Csanád 1 bronz éremmel, Tóth Levente pedig 2 bronz és 1 arany éremmel zárt.Felkészítő edző sempai Tóth Károly. A Versenyt a Magyar Kemposzövetség szervezte utánpótlás kupa néven. A verseny célja,hogy lehetőséget biztosítson a kezdő versenyzőknek, hogy hasonló tudású, nem haladó versenyzőkkel mérhessék össze tudásukat. Ezért a megmérettetésen olyan versenyzők vehettek részt akik 30 hónapnál  nem kempoznak régebben. Gratulálunk a versenyzőknek.Büszkék vagyunk rájuk.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása