Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem tudom, hogy mikor járt erre a kép készítője, de az biztos, hogy a híd járható, nincs lezárva!
@mandarin001:
Tegnap este megnéztem a Kiskútéri árok képünkön is szereplő hídját. Már a Kossuth utcai lejárónál álló villanyoszlopra szakszerűen kiírták, hogy a hídon átkelni tilos és életveszélyes. A hidat lezárták. Nemcsak átléphető és letéphető szalaggal... Szintén feliratban hívják fel a figyelmet a híd lezárt voltára és a balesetveszélyre. Szerintem kedves olvasónk gondolhatott pl. a Deák-Erkel utcákat összekötő szintén Kiskútéri árok fölötti átjáróra avagy a Munkácsi utcát a Kodállyal összekötőre. Talán ezekkel tévesztheti össze ezt a hidat, amikkel ehhez képest valóban minden rendben. Utóbbit elvitte az ár pár éve, és beton aljzattal pótolták. Ami a képünkön szereplő hidat illeti, ami a Kossuth-Rózsa utcák között helyezkedik el, szintén a Kiskútéri árok medre felett a következő: a híd valóban le van zárva és abszolút laikusként rátekintve gondolom róla első pillantásra: Bicske
város szakemberei egészen biztos azt is fontolgatják, hogy kicserélik-e az egész fémszerkezetet, mert első pillantásra szerintem jelentősen meggyengült például a rozsda miatt. S miért is építenének új anyagból bármit idejét jól kiszolgált, gyenge alapra?
@I.A.: Jobban megnézve a képet, ez a híd tényleg nem az, amelyiket én láttam. Talán jobb lett volna odaírni a kép alá, hogy ez a híd pontosan hol is van, ezzel elkerülve az ilyen jellegű félreértéseket.
@mandarin001: mea culpa :) abban bíztam tévesen, hogy a kedves olvasó összefüggést teremt a hídkép közlése előtti estén közreadott részletes hírrel: bicske.blog.hu/2012/04/16/utinfo_gyalogosoknak
süti beállítások módosítása