Április 14-én megrendezésre került a XII. Bicske Kupa, amin 3 ország 21 csapata (közel 200 versenyző) 11 stílusirányzat képviselői, 6 versenyszámban 451 divízióban mérte össze tudását a pástokon. Egy remek, önkéntesesekből álló szervezői gárda fogta össze és bonyolította le a versenyt közel fél éves előkészítés után. Mindkét klubunk kempokái szép eredményeket értek el.

Imre Levente fotói 

 

DHKSE Bicske

név arany ezüst bronz

Piros Patrik

Raffael Zsolt

Somogyi Tamás

Piros Erik

Katona Richárd

Kristek Szabolcs

Balogh Bence

Jaklin fernc

Raffael Milán

Király Péter

Kovács Makai Barnabás

Budai Mátyás

Szintai-Major Béla

 

DHKSE Alcsútdoboz

Név arany ezüst bronz

Nagy Anna Réka

Fülöp Krisztián

Szabó Bálint

Orbán Kata

 

 Piros Patrik világbajnok akcióban 

 

A versenyt Pálffy Károly alpolgármester nyitotta meg, a rendezvény színvonalát prominens személyiségek jelenléte is emelte, mint Várszegi Rudolf nagymester Magyarországi Össz Harcművészeti Szövetség alelnöke (hazánkban a kempo egyik megalapítója), Antal János nagymester (8. dan Shotokan), Szabó Péter (birkózó világbajnok), Bicske város rendőrkapitánya dr. Balázs Sándor rendőr alezredes.

Bíróink magas szinten végezték a dolgukat Hernádi Zoltán (4. dan) főbíró vezetésével. A versenyzők 4 páston küzdöttek, ez a gördülékeny lebonyolítást nagyban segítette.

Az idei versenyen a trófeát a Pilis Kempo Sportegyesület nyerte meg kemény munkával egy évre. Második a Szlovák Kempó Szövetség csapata, míg holtversenyben csapat harmadikak a budapesti Magyar Harcos Sportegyesület és az Erdélyből érkezett Aladin Hero Team lett.

  Bízom abban, hogy mindenki jól érezte magát a versenyen! Köszönjük támogatóinknak, hogy segítettek ennek a nagyszabású versenynek a megrendezésében! 

A csapat fődíj, a Trófea mellé idén 400 db Túró Gyuri finomságot is adhattunk az Etyeki tej Zrt felajánlásának köszönhetően

Az érmek egyedisége nagyban a Port.hu Kft- nek köszönhető, 

Támogatóink voltak még:

 Papinóth Sütőipari Kft

Randevú Cukrászda

Visit csoport Kft

Wavin Kft

Bicske Város Önkormányzata

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása