Posztunkat Döme László volt bicskei képviselő és Tessely Zoltán, Bicske Csabdin élő polgármestere figyelmébe (is) ajánljuk és arra kérjük Döme László vízügyi igazgatósági tagot, volt képviselőhöz, jelenlegi vízügyi igazgatósági taghoz méltó módon alaposan tájékozódjon mielőtt hitelesen tájékoztatja Bicskét  arról a területről, ahová most "jó légkörben kinevezték".  

Mint azt lapunk megtudta, Orbán András vízügyi mérnök a 70-es, 80-as években a bicskei és még tizenhat település vízügyi fejlesztésében dolgozott iránytóként. Döme László, az új igazgatósági tag tévesen azt állítja közleményében, hogy "Orbán András mandátuma 2010-ben lejárt, mert négy évre választanak igazgatósági tagot, így 2006-tól két évvel tovább volt az igazgatóság tagja, mint amennyire küldetésekor jelölték".

Döme úr állítása azonban egyszerűen téves.  Egyáltalán nem járt le Orbán András megbízása, hiszen még két esztendő hátra lett volna szerződése szerint: 2014. június 30-ig érvényes lenne.  A civil szakembernek a megbízása rövidült meg egy protekciós pártember kedvéért. 

Ha Döme László előtt valóban Bicske érdekei állanának és nem önös szempontjai, úriemberként azt mondhatta volna, hogy vízügyi területhez jobban ért őnála elődje, aki évtizedeket dolgozott a vízügyben, ezért köszöni, nem vállalja a kinevezést, hanem meghagyja azt a hozzáértőnek: Bicske érdekében.

Ezt sajnos Döme László elmulasztotta.

 

Izing 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása