Múlt héten a bicskei Floriana tér környékéről a járőröket egy a rendőrség által már ismert pszichiátriai beteghez riasztották, aki az utcán agresszíven viselkedett - tájékoztatta a Bicskei Szó olvasóit Németh - Kész Mónika r. őrnagy, a Fejér megyei RFK Sajtószolgálatának szóvivője. 

Szabálysértés, bűncselekmény elkövetése nem történt. A férfit a rendőrök biztonsági intézkedés keretében a mentőkkel Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították - teszi hozzá a rendőr őrnagy. 

A másik eset ezen a héten történt. Keddről szerdára virradó éjjel Bicske, Bihari utcában történt családi veszekedés, melynek során egy tatabányai nő a saját lánytestvérét egy húsklopfolóval bántalmazta, aki könnyű sérülést szenvedett - tudtuk meg a sajtószóvivőtől.

Az elkövetőt a rendőrök előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A történtek miatt az utcában nagyobb csoportosulás volt és hangoskodás, de amikor a rendőrök megjelentek a helyszínen, a kedélyek lecsillapodtak. A közrend további biztosítása érdekében a Bicskei Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály vezetője megerősített szolgálatot rendelt el a város ezen részén, amit a rendőrök azóta is visszatérően ellenőriznek. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Óh, magyar nyelv, óh, nyelvhelyesség! Régen rossz, ha elsőre nem érthető, kit is bántalmazott az a tatabányai nő, miféle lány testvérét? Ja, hogy a saját lánytestvérét... így már egészen más, csak akkor úgy is kellene írni. :(
óh, szmoli - neked milyen igazad van. köszi, figyelmetlenség volt :)
Örülök, hogy ma már nem éltem hiába. :)
Ezt neked kell tudnod :)
süti beállítások módosítása