Bakonycsernye- BTC 5:0 (3:0)

Címkék: btc

2012.09.24. 17:18


A héten megkezdték a versengést a legifjabb bicskei labdarúgók is Felcsúton a BOZSIK-program keretében. Az U7,U9,U11 korosztályunk remekül szerepelt és nagy örömünkre szolgál,hogy két tehetséges palántákra válogatott szinten is felfigyeltek. A két 11 éves játékosunkat összetartó foglalkozásra kérte a szövetség. Sajnos az U16 csapatnak pénteken már nem ment ennyire jól hiszen 6-1(1-0) arányban alulmaradtak a Gárdony csapatával szemben.Hölgyeink hazai pályán az alábbi összetételben fogadták a Baracs csapatát: Leitgib-Nagy R, Valencsik M., Szeder C., Homonyik, Miklós M,, Németh,Tóth F., Gera.Cseréink pedig Kiss Anna és Baracskai Szandra voltak. Sajnos nem tudtak pontot szerezni és sima 0-4(0-1) arányban maradtak alul a rutinos ellenféllel szemben.

U19 legénysége Bakonycsernye csapatát fogadta. A Peinlich D, Márton Sándor, Semperger, Molnár Norbert, Tolnai János, Bajrami Ajranet, Máté Ádám, (Veress a 81 p-től), Máté K. (Buda 63'), Máté Zsolt-Jónás Sz, Oláh A. (Kárpáti 81') összeállitású csapatunk sima 0-6(0-3) arányban maradt alul a vendégcsapattal szemben. A BTC csapata mintegy 300 nézö elött próbálta kiköszörülni a "szári csorbát" a szablyából,és ez sikerült is Erdész Ferenc vezetőedző csapatának. A Mesternek sikerült rendet rakni a fejekben és a lelkekben egyaránt, és ez már az 1.percben eredményre vezetett hiszen Molnár Attila talált a vendég kapuba. Ezt megtette még a 11. és a 19. percben is a BTC népszerű, Gúnár becenévre hallgató játékosa,ezzel klasszikus mesterhármast szerzett. A második félidőben is tovább rohamoztak fiaink és növelték az előnyt,majd biztossá tették a győzelmet. Németh Márkó és Erki Norbert góljaival alakult ki az 5-0 (3-0) arányú siker. Csapatunk a bajnokság élmezőnyében foglal helyet és biztatóan szerepel messze az elvárásaink felett. A hétvégén komoly feladat vár a fiúkra hiszen a tavalyi bajnok otthonába látogatunk Iváncsára. Kézilabdás hölgyeink a megyei bajnokságban sajnos vereséget szenvedtek:Seregélyes-BTC 26-18(16-8).Reméljük, bízunk benne és szorítunk azért, hogy Ők is javítani tudnak a következő találkozó alkalmával.

Tisztelettel: Márton Imre

                   a BTC labdarúgó szakosztályvezetője

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása