Már forgatnak a nádasban

2012.10.10. 14:43

 Ezekben a percekben Bicske város Polgármesteri Hivatalának médiareferense és munkatársa kamerával készítenek vágóképeket az épülő  Bicske Szíve parkban fekvő nádasnál, a rendőrséggel szemben.

Bár városunk polgármestere és alpolgármestere még nem válaszolt a lapunk által feltett október 6-i (Bicskéért dolgozó civilekre történő rendőrhívásukkal kapcsolatban "Hogy is volt ez?!" Elő ne forduljon még egyszer ilyen, mert megnézhetitek magatokat típusú) kérdésünkre, a vágóképek már készülnek a válaszhoz. 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság lapunknak adott tájékoztatása szerint az önkormányzat hívott rendőrt. 

Minden valószínűség szerint a rendőri intézkedést kérő Pálffy Károly saját magát főállásúvá szavazó alpolgármester vagy Tessely Zoltán polgármester magyarázó nyilatkozatai hangzanak majd el a felvételeken, miközben a nádasból és a terület többi részéről mutatnak képeket parlagfű témában is. 

Lapunk a választ várva kiemeli azt a korábban is kiadott információt, miszerint a parképítők természetesen nagyra értékelik a természetes környezet értékeit, a középen kialakult "nádszigetben" semmiféle kárt nem tettek volna, a tavacska kerületéről, a partjáról vitték volna el a nádat és egyebet. Ezzel megtették volna első lépésüket a szóban korábban Tessely Zoltán polgármester által is támogatott korcsolyázó-tó, a parki tó kialakításához.           

Izing 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása