Október 13-án, szombaton szép számban gyarapodott a Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület éremgyűjteménye, ugyanis megrendezésre került a Nyílt Magyar Kempo Bajnokság idei szériájának harmadik fordulója Újpalotán az USE Kempo szakosztályának szervezésében, ahol az egyesület versenyzőinek csapata szép eredményeket ért el.

A kilenctagú gárda 11 aranyérmet, 7 ezüstérmet, 4 bronzérmet és egy negyedik helyezést szerzett, a közel 80 versenyzőt felvonultató szépszámú és komoly felkészültségű mezőnyben. A csapatot Renshi Metzger Antal (5. dan) mester kísérte, aki egyben a verseny főbírói tisztét is betöltötte.

A DHKSE versenyzői Metzger Antal mesterrel..jpg

Raffael Milán, Szipka Pál , Raffael Zsolt, Piros Erik, Piros Patrik , Katona Richárd.  Metzger Antal, Fülöp Krisztián, Nagy Anna Réka, Orbán Kata Fotó: Orbán Szabolcs 

Egyéni eredmények:


Piros Patrik sempai 1. helyezést ért el földharc és light contact számban egyaránt,

Szipka Pál 1. helyezést földharcban és 3. helyezést chikare kurabe számban,

Piros Erik 2. helyezést szerzett technikai, 1. helyezést fegyveres technikai és 3. helyezést földharc számban,

Raffael Milán 3. helyezést ért el chikare kurabe és 2. helyezést földharc számban,

Raffael Zsolt technikai számban 2., chikare kurabe küzdelmekben 2. és földharcban 1. helyezést szerzett,

Katona Richárd pedig technikai számban 2., fegyveres technikai számban és földharcban egyaránt 1. helyezett lett.
A csapat kisebbik – azonban nem kevésbé sikeres – részét az egy éve alakult alcsútdobozi DHKSE Senshi Usagi szakosztálya tette ki 3 versenyzőjével, akik Rácz Richárd sempai (2. kyu) szárnyai alatt tanulják a harcművészet fogásait.
Fülöp Krisztián technikai számban 3., földharcban 2. helyezést szerzett,

Nagy Anna Réka technikai számban 4. helyezést ért el, chikare kurabe küzdelemben és földharcban pedig aranyérmet szerzett,

Orbán Kata chikare kurabe versenyben 2, technikai számban és földharcban pedig 1. helyezést ért el.
A versenysorozat befejező eseményére 2013. január 12-én kerül sor Budapesten, ahol a Magyar Bajnoki címért indulnak majd az Egyesület versenyzői.

Orbán Ágnes 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása