A Bicskei Rendőrkapitányság területén - különösen Bicskén - az elmúlt időszakban több olyan vagyon elleni bűncselekmény történt, mely során az ismeretlen elkövető megpróbálta eltulajdonítani az ingatlanok falára felszerelt, rézből készült gázvezetéket.

Az elkövetők általában az éjszaka leple alatt beugranak a zárt udvarra és nyers erő kifejtésével megpróbálják a gázvezetéket a helyéről leszakítani, eltörni, majd eltulajdonítani. A művelet azért különösen veszélyes, mert a gázvezeték sokszor nyomás alatt van, és az eltört vezetékből szivárog a gáz. Az elkövető cselekményével nem csak lopást követ el, hanem kimeríti így a közveszélyokozás bűncselekményét is.

Kérjük, ha valakinek információja van az ismeretlen elkövetőről, akkor személyesen vagy telefonon tegyen bejelentést a Bicskei Rendőrkapitányságon.


Bicskei Rendőrkapitányság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása