A Magyar Kempo Szövetség 2012 évben a Bicskei Harcosok Kempo HSE Mad Max Dojot találta az év klubjának és a Szövetség évzáró ünnepségén a hozzájáró díjat is átadta Tóth Károlynak, a dojo vezetőjének.

dojo12.jpg

A dojo edzőtermet jelent. A termet a Szövetség által értékelt csapatnak a Szent László Általános Iskola biztosítja. Sokat mondó momentum, hogy a Mad Max Dojo elnevezés a fiatalon elhunyt, sokak által nagyra becsült bicskei versenyző nevéhez, Szűk Tamás nevéhez kötődik. Még  szebbé teszi ezt, hogy Tamás lánya, Petra is a Mad Max Dojo harcos sportolója...   

mad max dojo kép.jpg

Hátsó sor balról: Horváth Brigitta, Börcs Antal, Tóth Károly, Ódor Imre, Tulipán Örs, Tóthné Rácz Szilvia, Szabó Imre, Lacza Illés Ádám.

Első sor: Kecskés Réka, Ódor Erik, Tóth Levente, Mihályi Márk, Ódor Lili, Tóth Károly Imre, Elbert Zita, Bóka Dániel.

Cserkuti Marianna

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása