A mai nappal megkezdődtek a Magyar Kempo Szövetség válogatott keret edzései. Az edzéseken végzett munka alapján döntik el a mesterek azt, hogy valóban a törökországi vb-re utazhat-e a versenyző. A "Mieink":  Vaczula Szabolcs, Tóth Károly Imre, Ódor Lili, Raffael Balázs, Vigyikán Vince valamint Kornély Medárd, Tóth Béla és Tóth Ádám a Bicskei járás két egyesületéből.   

kempo válogatott.jpg

Budajenő adott otthont az első felkészülésnek, melyet minden szombaton, más helyszínen tartanak. Több mint negyven kempos vesz részt az edzéseken, akikből harminc fő utazik a Törökországban megrendezésre kerülő IKF (International Kempo Federation) Világbajnokságra.
A válogatott kerettel készül a Bicskei Harcosok Kempo HSE öt versenyzője: Vaczula Szabolcs, Tóth Károly Imre, Ódor Lili, Raffael Balázs és Vigyikán Vince.
A Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE három versenyzővel büszkélkedhet: Kornély Medárd, Tóth Béla és Tóth Ádám.
Az edzéseket Shihan Lovász Gábor (6 DAN), a Magyar Kempo Szövetség technikai vezetője, Sensei Horváth Zoltán (2 DAN) többszörös kempo magyar bajnok, thai boksz magyar bajnok, kung-fu magyar bajnok és Kanada thai boksz bajnok, valamint Sensei Felföldi Szabolcs (2 DAN) többszörös MMA világbajnok és kempo magyar bajnok vezette.
Az egész napos edzés kemény megpróbáltatás, de a siker érdekében elengedhetetlen. A kempokáknak saját magukat is le kell győzni, bizonyítani kell, hogy minden edzés után közelebb jutottak a célhoz, melyet kitűztek maguk elé.
Egyesületeink versenyzői a legjobb tudásuk és képességük szerint küzdöttek, hogy bejussanak a válogatott keretbe. Reméljük, hogy a kiváló mesterektől még több tudást szereznek, melynek eredményét minél fényesebb érmek formájában láthatjuk.
Eredményes felkészülést kívánunk minden kemposnak!

Cserkuti Marianna
sajtóreferens

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása