Örömmel értesültem róla, hogy adófizetőként én is hozzájárulhattam városunk vezetőinek 5 darab iPad-jéhez (összesen 1,2 millió forint értékben). Én mint régi iPad tulajdonos kötelességemnek érzem, hogy a készülék használatában is segítsem ötleteimmel Polgármester Úrékat. Kezdetnek egy egyszerű játékot szeretnék a figyelmükbe ajánlani! Nem kell hozzá semmit letölteni, gyárilag tudja a rendszer: iHólapát!

ipad.jpg

Játszható bárhol Bicskén a letakarítatlan járdákon és úttesteken, akár több nappal a havazás után is! Kellemes időtöltést kívánok!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Bicske Szó!

Remélem ezt a levelet is elküldi a polgármesternek,a titkárságnak,az alpolgármesternek,mert amint látom nem egyedül vagyok az észrevételemmel!A levélíróval egyetértek és gondolom sokan velem és a másik levélíróval is egyetértenek.Továbbá lehet szólni a polgármesternek a titkárságnak és az alpolgármesternek,hogy szívesen végig sétálok velük Bicskén.Nem autóval,hanem szépen gyalog,mert gondolom kíváncsiak az általuk irányított,vezetett városkára így télen is.Ha esetleg elfáradunk majd lecsücsülünk egy hóbuckára.Ha fázunk fogunk mindnyájan egy hólapátot és lapátoljuk a havat!
Eljut ez oda anélkül is, hogy küldeném. Elég közölnünk. Levelét köszönjük :) Ha van vér a pucájukban, elfogadják az Ön meghívását.
M@Bicskei-Szó: Nincs annyi vér a pucájukban,ezt már most elmondom.Nem egy mai csirke vagyok,van 44 év ember ismeretem.A másik meg az,hogyha elfogadnák a meghívásomat,akkor le kéne a por nép közé ereszkedni,és ezt azért mégsem várhatjuk el tőlük!Nem igaz?
Megint csak felmerül: mi a helyzet a Pálffy úr által összetört Ford Focus-szal, ami ép korában a város vezetőit szolgálta..?
a hóhelyzet vicces volt Bicskén..de persze hisz kötelező mert mit fognak szólni és hát látványos :a közmunka hada állt a Kossuth téren, ugyan miért az fontosabb mint bármely más utca(ja majd az ottlakó eltakaritja,hát egy frászt ennyi városi adóbol jusson máshova is járdasöprő)és persze kilett adva utasitásba......mondjuk ha nem 35ezer lenne a közmunka heti fizetéssel akkor talán még jelentkezne is valaki,városgazdáékat pedig nem dicsérném mert egyfelől ez a munka másfelől a látványpékség az ami működik itt de komoly munka az nem egészen...
süti beállítások módosítása