Jóérzésű, baráti összefogás alakul ki Bicskén egy nehéz helyzetbe került családért. Mint olvasóink megszokhatták lapunktól, értékrendünk alapján szívesen segítünk mindent, ami emberséges, segítő kezet nyújtó tisztesség.   

Erre az esetre egy jóérzésű fiatal, vérprofi kerékpárszerelő, máskülönben közlekedési üzemviteli technikus hívta fel figyelmünket:

Szia!
Egyik barátom és családja nehéz helyzetbe kerültek.
Nincsen pénzük tűzifára.
Nekik szeretnénk segítséget nyújtani ebben a hidegben.
Ha valakinek van régi nem használt bútora ami már nem kell vagy bármilyen fölösleges fa áru az kérem szóljon nekem mihamarább.
Aki gondolja és teheti másképp is segíthet.
Elkezdtünk gyűjteni nekik pénzt is tűzifára.

Keresztes László 

A négytagú család albérletben van, ketten dolgoznak, jövedelmükből hitelt főleg fizetnek, a házban csak víz van, minden más kikapcsolva, két szülő, két gyermekük húsz év körüli fiatal felnőtt - tudtuk meg. 

A közreadás előtt jeleztem Olvasónknak, hogy a város szociális osztályánál igényelhető tűzifa, ha főleg jövedelmi viszonyokat érintő minden (szomorú) feltételnek megfelel a bajba került család. 

- Rendben, köszönöm az információt, átadom neki és köszi a segítségedet is! - válaszolt Keresztes László. 

A család Bicske központjához közel él. Keresztes László elérhetősége: dhlaci kukac hotmail.com
tel.:30 655-0590, de természetesen mi is segítjük az ügyet: bicskeonline@gmail,com  forduljanak hozzánk bizalommal. 

Izing

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása