No comment

Címkék: vélemény tessely

2013.02.01. 19:26

Lapunk információja szerint Vázsonyi Zsolt bicskei szakember, a Bicske Szíve Park és a Város Kemencéjének önkéntes építésvezetője, aki családjával, barátaival együtt támogatta lélekemelő összefogásban az igényességre törekvő  munkálatokat - a város szebbé-jobbá tételéért - egy-két hete már nem tagja a bicskei  Város- és Vállalkozásfejlesztési Bizottságnak.  

Nem tudom, hogy küldték vagy maga ment (esetleg mindkettő ebben a sorrendben), de én Bicske város helyében nem engedtem volna el Vázsonyi Zsolt urat, aki Bicske városának polgárai mellett tette le a garast a Bicske Szíve Parkja építésének megkezdésével.  

Éppen a fiatal, családos, régi bicskei szakemberek-szülőföld szeretetére építhetne a messziről jött városvezető.  A települések lakosságát ugyanis minden hatalmi mozzanatban (stratégiai) partnerként illik és kell kezelni.

A településétől csakis elvesz, adni soha nem fog tudni megtanulni az a vezető, aki a választások után zavaró tényezőként tartja számon a városlakókat...

Veled vagyunk, Zsolti! - ez volt a címe civil portálunk első parképítő hírének, amiből itt egy sor:  

"...nem képviselő, nem elnök, alelnök, hanem két kezével és agyával sokat és sikeresen dolgozó, gyakorlatias  bicskei fiatal családapa, aki szereti az otthonát."  

Izing      

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem értem,hogy mi folyik ebben az országban,ami megy a saját útján és jól működik,azt lerombolják,szétrombolják.Aki érti a munkáját,kiáll az emberek mellett,annak mennie kell,vagy inkább veszi a kalapját és elmegy magától,mert felfordul a gyomra és nem bírja megemészteni azt a sok,épp ésszel fel nem fogható intézkedéseket,törvényeket,amelyek tönkre teszik az országot,vagy azt a várost amelyet ő nagyon szeret.Egyszerűen nem tudom megérteni és nem tudom elfogadni azt a vezetői gondolkodást,hogy minden olyan szakembert,vagy vezetőt aki érti a munkáját, miért kell lapátra tenni és olyan embereket a helyükre tenni akik még csak nem is ugatják azt a szakterületet,vagy munkakört,ahova kinevezik.Ha én egy vezető ember vagyok,akár az ország,akár egy város,vagy gyár,vagy üzem stb.élén,akkor arra törekszem,hogy jó szakemberekkel vegyem körül magam,olyan emberekkel akikkel sikereket,sikerekre tudok halmozni,mert értik amit csinálnak.De ebben az országban,ebben a városban ilyen emberek nem kellenek,itt csak olyan emberek kellenek akik tök buták,de jól tudnak bólogatni és jó hosszú a nyelvük.Azért tartunk itt ahol tartunk, akár országos ,akár város szinten ,mert nem hozzá értő szakemberek ülnek olyan helyen,ahol semmi keresni valójuk nem lenne.Egy üzlet csak akkor tud jól működni,ha olyan vezető van az üzlet élén ,akinek jó az üzletpolitikája,van üzleti érzéke,jó szakemberekkel veszi körül magát.Az osztályokra árukhoz értő szakembereket oszt be,. Az áruátvételen és a pénztárakban áru ismerettel rendelkező munkatársakk dolgoznak.Ennyi az egész,vagy ennyi lenne.Aki ért a kereskedelemhez az tudja,hogy miről beszélek.Nekem ez a véleményem.Vázsonyi Zsoltnak minden jót kívánok és ne sajnálja,hogy nem dolgozik olyan emberekkel akik a jót nem tudják megbecsülni.
süti beállítások módosítása